Home » Qui Som

Qui Som

EMPRESA

EMPRESA - Prestacom Scavolini Castelldefels
Prestacom, il·lusió de promoure, construir i mantenir.
 
Des del nostre inici mantenim un creixement continu basat en la millora constant de les nostres capacitats tècniques, un equip ben format, industrials col·laboradors qualificats i clients satisfets del nostre treball, sense ells no seriem presents.
Volem merèixer la seva confiança, poder oferir-los el millor servei i dedicació, per això en el present, el nostre compromís de seguir treballant amb esperit de superació, buscant la satisfacció dels nostres clients, incorporant al nostre equip els millors col·laboradors, motivant i formant el nostre equip, respectant el Medi Ambient, innovant, i sent rigorosos amb la Prevenció de R.L. a les nostres obres, fa de Prestacom una empresa moderna i amb un clar objectiu de futur.

VENDA i INTERIORISME

VENDA i INTERIORISME - Prestacom Scavolini Castelldefels

Mitjançant el suport de una gran firma com Scavolini hem sigut seleccionats com a punt de venda a Catalunya per comercialitzar els seus productes, cuines, banys i mobiliari. Amb aquesta iniciativa podem oferir un servei directe i complert de interiorisme i reforma per la atenció dels nostres clients. Ens trovarà a Castelldefels, Avda Constitució nº 114 Baixos CP 08860.

Prestacom i col.laboradors es la elecció perfecte per treballar amb equip per aconseguir els objectius designats pels nostres clients.

Tant mateix podrà escollir i comprar al mateix establiment electrodomestics, ceràmica i acabats per completar el seu projecte de reforma e interiorisme.

Esperem que sigui del seu plaer!!

FINANÇAMENT A MIDA

FINANÇAMENT A MIDA - Prestacom Scavolini Castelldefels

Amb el nostre sistema de finançament podrà gaudir del seu projecte i realitzar el seu somni. Amb un estudi de imports i quotes  amb el finançament total i suport de la nostra empresa i la col.laboració de entitats financeres com CaixaBank o Cetelem.

EXPOSICIONS EN VENDA. PREU OFERTA

EXPOSICIONS EN VENDA. PREU OFERTA - Prestacom Scavolini Castelldefels

Trobaràs a les nostres instal.lacions sempre una cuina d´exposició per poguer equipar el teu pis a un preu excepcional. Cambiem anualment exposició de botiga deixant al descobert una oferta inmillorable.

BANYS. EXPO OFERTA

BANYS. EXPO OFERTA - Prestacom Scavolini Castelldefels

Exposició banys a botiga i oferta expo. Colecció amb banys Scavolini, conjunts e integració safreig i rentat.